Bli medlem i Ystads IF Handbollförening
Herrlaget
Herrlaget möter USA:s landslag i träningsmatch
2020-01-22 11:35, Herrlaget
USA:s herrlandslag, under Robert Hedins ledning, möter vårt herrlag i en träningsmatch imorgon torsdag. En intressant match mot ett intressant lag med en före detta YIF-tränare. Ystadpågen Robert Hedin är förbundskapten för landslaget och nu tar han sitt lag till Ystad för ett veckolångt träningsläger. Hans titel är Mens Senior National Team Head Coach och är ansvarig för ett landslag med den långsiktiga ambitionen att göra bra ifrån sig i hemma-OS i Los Angeles 2028.

- Vi har ett ganska intressant lag och nu skall vi kvala till VM i Egypten också, säger Robert Hedin till YA.
Damlaget
Skön vinst för Damlaget över Backa HK / Kungälvs HK
2020-01-20 10:15, Damlaget
Bild: Malin Hermansson stängde igen målet i det viktiga slutskedet av matchen.
Det finns sköna segrar och sen finns den riktigt sköna segrar. Den senare typen blev det i lördags då Damlaget kunde resa sig efter en svacka och vinna matchen mot Backa/Kungälv. Matchen slutade med YIF-vinst 24-20 efter 15-11 i halvtid. Två viktiga och sköna poäng in på kontot!

En stor matchhjälte blev målvakten Malin Hermansson. - Med icke fint valda ord så kände det jäkligt skönt att vinna. Det var oerhört viktiga poäng så det känns förbannat bra, sa Malin till YA efter matchen.
P16 vidare till steg 4!
2020-01-20 08:37
Som fjärde lag ifrån YIF tog sig P16 vidare till USM steg 4. Lördag-söndag i Eslöv, under steg 3, så tog man sig vidare som gruppsegrare genom att vinna samtliga sina fyra matcher. Klara vinster i samtliga matcher och målskillnaden slutade på +40 mål. Alltid bra att bli gruppetta eftersom man får en enklare seedning i nästa steg.
Häng med till Malmö för att heja fram Sverige!
2020-01-17 11:31
Sugen på att hänga med till Malmö Arena för att se Sverige vs Island?

Vi har mindre än 10 biljetter kvar "mellanrundan" i Malmö Arena den 22 januari. Det är först till kvarn om du vill hänga med. Totalt blir vi 50 personer som kommer att åka med buss in till Malmö för att se de tre sista matcherna i mellanrundan i EM2020.
Landslaget spelar mellanrundan i Malmö
2020-01-16 15:10
Bild: Jim Gottfridsson och Lukas Nilsson har fokuset inställt på mellanrundan
Nu får du chans att se topphandboll på nära håll. Inte varje år du kan se ett handbollsmästerskap så nära som i Malmö. Men i år kan du göra det - för det är där Sverige kommer spela mellanrundan i EM. Redan imorgon fredag spelar Sverige i Malmö Arena.

Landslaget tog sig vidare till mellanrundan genom att besegra Schweiz och Polen. Tyvärr blev det förlust i matchen mot Slovenien vilket innebär att Sverige går in i mellanrundan utan poäng. Hur ser spelschemat i Malmö ut då?
P16 (2003-2004), 22/01 15:08
P8 (2011), 21/01 10:22