Aktivitetsinfo: Andra kallelsen av två då vi spelar två matcher hemma i helgen, först mot Lugi och därefter mot Hässleholm.

Ta med matchkläder (vit tröja), vattenflaska och något att äta. Lämna smycken hemma.

Efter match har vi gemensamt eftersnack och dusch, så kom ihåg duschsaker och ombyte.
F13 (2011)
Referat: Ystads IF HF 3 - Hässleholms HF 2
Underdogs
2024-03-10 19:54, F13 (2011)

Dagens andra match var mot Hässleholm och efter att ha sett dem krossa Lugi med 39-19 så var vi verkligen inställda på en tuff match. Inför matchen pratar vi om vikten att hjälpa varandra i försvaret o att stå upp för Siri i målet. Vi vill inte focusera på något resultat här utan verkligen bara kämpa o köra vårt eget spel så gott vi kan.

Och som tjejerna går ut o gör det, Hässleholm möter en vit försvarsvägg som de gång på gång stångar sig blodiga mot. Visst, de slinker igenom då ock då men inte utan att först ha fått sig en snyting eller två och när de väl kom igenom så stod Siri där o gjorde ena räddningen efter den andra.

Ställning efter första halvlek 6-11 till Hässleholms fördel.

Paussnacket går ut på att fortsätta vårt grymma fotarbete i försvaret, byta när vi är trötta o att peppa varandra.

Andra halvlek blir minst lika tuff som första men eftersom våra 9m spelare vågar komma med bättre fart i sina satsningar o dra på sig flera försvarare så får vi in bollen till linjen o ut på kanterna lite bättre för flera fina mål från de positionerna, riktigt roligt att se.

Matchen slutar 21-15 till Hässleholm men det var en vinst i våra hjärtan.