Aktivitetsinfo: Första kallelsen av två då vi spelar två matcher i helgen, först mot Lugi och därefter mot Hässleholm.

Ta med matchkläder (vit tröja), vattenflaska och något att äta. Lämna smycken hemma.

Vi börjar med en kort promenad (ca 10 min) så ta med träningsoverall, ev. jacka samt skor att gå i.
Referat: Ystads IF HF 3 - LUGI HF 3
Jämn kamp mot Lugi
2024-03-10 19:36, F13 (2011)

Då var det dags att möta Lugis nivå3 lag.

Matchen börjar jämnt och trevande då vi blir lite stillastående i anfallet där vi möter Lugis 3-3 försvar. Matchens första mål gör Alice efter ca 4minuter. Målmässigt följs vi sen åt och i halvtid leder Lugi med 7-6.

I pausen pratar vi om vikten av rörelse utan boll i vårt anfallsspel både på 9 o 6meter och att alla måste våga vara farliga o gå mot mål. Försvarsmässigt måste vi ha koll på och lämna över linjespelaren bättre som kommer till lite för enkla lägen emellenåt.

I andra halvlek  tuffar vi till försvaret och har lite bättre komunikation. Samtidigt som anfallsspelet också blir rörligare och det gör att vi kommer till bättre lägen vilket också ger utdelning och vi vinner matchen tillslut med 16-15.

Vi har hela 8 olika målskyttar och i stort sätt alla tar minst ett avslut i matchen vilket är väldigt possitivt, Olivia står också för en stabil insats i målet o har flera fina räddningar.