Aktivitetsinfo: Andra kallelsen av två då vi spelar två matcher i Lund, först mot IK Sund och därefter mot H43 Lund.

Ta med matchkläder (vit tröja), vattenflaska och något att äta. Lämna smycken hemma.

Efter match har vi gemensamt eftersnack och dusch, så kom ihåg duschsaker och ombyte.
F13 (2011)
Referat: H43 Lund HF 2 - Ystads IF HF 3
Tunga ben leder till förlust mot H43
2024-02-11 13:55, F13 (2011)

Efter en skön seger mot IK Sund hade vi kort paus och kom ut på plan med gott självförtroende men tunga ben. Det svajade rejält i försvaret inledningsvis och framåt blev vi stillastående, glömde komma med fart och hade svårt att få fart även på bollen. Trots detta håller vi oss kvar i matchen fram till halvlek och även om H43 då leder 11-7 hänger vi fortfarande med.

Starten på andra halvlek känns ok och vårt spel tar sig försvarsmässigt. Detta räcker dock inte när vi framåt dels inte hittar bra avslut, dels missar de chanser som vi får. Med kvarten kvar tappar tjejerna all ork och matchen glider oss helt ur händerna vilket gör att H43 kan dra ifrån. Återigen faller vi på orken, vilket har varit återkommande de gånger då vi har haft två matcher att spela. Trots förlust är det en god stämning i gruppen och mer fokus på vinsten mot IK Sund än förlusten mot H43.

H43 Lund HF - Ystad IF (3) 24-14