Plats:Furutorpshallen
Serie:F12 Syd Nivå 3
Samling:09:15, Bil-Bengtsson Ystad
Aktivitetsinfo: Ta med matchkläder (vit tröja), vattenflaska och något att äta. Lämna smycken hemma. Efter match har vi gemensamt eftersnack och dusch, så kom ihåg duschsaker och ombyte.

På plats i Vinslöv börjar vi med en kort promenad (ca 10 min) så ta med träningsoverall, ev. jacka samt skor att gå i.

Vänligen meddela i SportAdmin om ni kör direkt till hallen (i så fall är det samling på plats 10.30).
F13 (2011)
Referat: Vinslövs HK - Ystads IF HF 3
Trevande start efter juluppehållet
2024-01-13 14:41, F13 (2011)

Nivå 3 började året med bortamatch mot Vinslöv och det var taggade tjejer som kom till match. Inledningen var jämn och lagen följdes åt under den första kvarten mycket beroende på att vi inte riktigt fick tag i Vinslövsspelarna och blev både stillastående och tysta i försvaret. Under första timeouten pratade vi om snabbare fötter och att följa med sin spelare i försvaret vilket fick god effekt då försvaret därefter kom igång och vi lyckades få tag i motståndarna bättre både från niometer och från linjen. Med bättre försvarsspel och stabilt spel framåt lyckas vi göra ett litet ryck under slutet av första halvlek som slutar 7-10.

I andra halvlek fortsätter vårt fina försvar och det utvecklas till en riktigt fin laginsats där vi jobbar tillsammans och hjälps åt resten av matchen. Utöver fint försvarsspel gör Siri en grym insats i målet men flera fina räddningar. Grymt jobbat!

I andra halvlek kommer vi till avslut från flera olika positioner. Bollen spelas runt, alla är med och vågar gå på mål. Vi testar växlingar med gott resultat men tar tyvärr också en del snabba avslut där vi borde ha lugnat oss och spelat vidare till bättre lägen. Vidare lyckas vi med flera kontringar vilket ger några enkla mål och både tekniska fel och tappade bollar är sällsynta.

Genom en härlig laginsats vinner vi matchen så en bra start på nya året för nivå 3!

Vinslövs HK - Ystads IF HF 13-21