Samling:08:00, Ystad Arena (baksidan vid Ungdomens hus)
Aktivitetsinfo: Dags för första hemmamatcherna! Detta är första kallelsen av två då vi spelar två matcher på söndag.

Ta med matchkläder (vit tröja), vattenflaska och något att äta. Lämna smycken hemma.

Som vanligt börjar vi med en kort promenad (ca 10 min) så ta med träningsoverall, ev. jacka samt skor att gå i.
F13 (2011)
Referat: Ystads IF HF 3 - Staffanstorps HK
Årets första vinst för nivå 3
2023-11-12 18:58, F13 (2011)

Årets första hemmamatch blev också årets första vinst då vi tog en komfortabel seger mot Staffanstorp. Redan under första halvlek fick vi ett rejält försprång och gick till paus med siffrorna 18-4. Första halvlek inleddes, liksom tidigare, med ett avvaktande försvarsspel som dock tog sig under matchens gång. Anfallsspelet såg bättre ut och under matchens gång kommer i stort sett alla spelarna till avslut och flera gör mål, vilket har varit ett av våra mål under serien så här långt. Det är kul att se hur tjejerna för varje match vågar ta för sig mer och mer. Vi lyckas även få med oss kantspelarna i flera avslut genom inspring. Kvar att utveckla finns rörligheten i spelet då vi ofta står stilla och får boll istället för att komma i fart.

Ystads IF HF - Staffanstorps HK 29-7