Plats:Vipeholmshallen
Serie:F12 Syd Nivå 1
Samling:11:40, ICA Kvantums parkering
Aktivitetsinfo: Samling kl. 11.40 på ICA Kvantums parkering, ställ gärna bilen och samåk om det finns möjlighet!

Om ni kör direkt så meddela det vid svar på kallelsen. Samling på plats i Vipeholmshallen kl. 12.40. Vi lämnar väskorna och går en gemensam promenad på 10-15 minuter. Kläder efter väder!

Medtag vit matchtröja, vattenflaska, boll och inomhusskor.
F13 (2011)
Referat: LUGI HF 1 - Ystads IF HF 1
Nivå 1 YIF-Lugi
2023-10-23 09:16, F13 (2011)

Det blev återigen en tuff matchstart för oss och vi är inte riktigt med i matchen från början. Försvarsmässigt ser det ok ut, vi har lite problem att få tag på deras linjespelare som var väldigt duktig men vi löser det när en av våra 3or går ut lite på mittnian o den andra 3an följer linjen.

Anfallsmässigt har vi jätteproblem att komma till bra avslut,  när vi väl gör det skjuter vi ofta rakt på målvakten. Resultat efter första halvlek är 4-10

Det blev en uppläxning i pausen från oss ledare och i andra halvlek går vi ut som ett helt annat lag, mycket bättre satsningar där vi kommer i fart o skapar oreda i deras försvar. Vi bryter passningar, kastar oss efter tappade bollar o Olivia gör ett par ricktigt fina räddningar i målet så vi får några enkla kontringsmål vilket vi inte lyckats med tidigare. Vi får också lite bättre bredd i anfallsspelet jämfört med första halvlek.

Vi förlorar matchen med 14-19 men vinner andra halvlek med 10-9  och det visar lite vad vi faktiskt kan åstadkomma med rätt inställning.