Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ystads IF Handboll
PASSION GLÄDJE KAMPANDA
U-lag/HJ
Nästa hemmamatch för YIF U herr
Matchen kommer att sändas live och du hittar matchen via www.livefromystad.se

Junior matcher 23 och 24 november
2019-11-18 15:12

Följande är kallade till junior matcher den 23 och 24 november.


Lördag 23/11  13.00  YIF P19 - Halmstads HF P19

Samling 12.00

Axel Andersson

Oliver Ericsson

Edvin Carmfors

Jonathan Dahlgren

Nils Persson

Gustav Lellky

Kimmo Palmar

Teo Martinsson

Jonathan Engström

Liam Thulin

Hjalmar Olsson

Ludwig Persson

Ledare Daniel o Magnus

Funktionärer Bengt Martinsson, Jeanette Persson

 


Söndag 24/11  16.15  Lugi HF P19- YIF P19 Sprb Skåne Arena

Samling 14.15 Ystad Arena

Sebastian Fritz

Lucas Kristensson

Svante Strömberg

Jonathan Dahlgren

Ludvig Nicklasson

Elias Thorén

Jack Gistorp Larsson

Liam Thulin

Sebastian Mårtensson

Hjalmar Olsson

Philip Stävensjö

Ledare Martin Erlandsson


YIF U förlorade mot ett starkt HK Ankaret
2019-11-18 14:10
Det gick inte så mycket bättre i lördags än förra helgen. Nu blev det stora förlustsiffror mot HK Ankaret på bortaplan, till slut stod det 34-23 i Borgebyhallen i Bjärred. I halvtid ledde Ankaret med 13-11.

- Det är den första matchen i år där jag känner att vi har varit valpiga sista 20, sa Tor Blendberg till YA. -Vi spelade lugnt och fint i första halvlek och gjorde allt enligt plan. En bit in i andra började vi stressa, de kunde göra en del lätta mål och det var åtta eller nio mål upp med tio minuter kvar att spela, sa han vidare.
YIF U fick smaka på en förlust mot Farmen
2019-10-28 17:07
Efter tre raka segrar blev det en förlust för YIF U herr. Bortamatchen mot HK Farmen slutade med YIF-nederlag 18-24 efter underläge även i halvtid med 8-12. 

- Framåt var det riktigt dåligt. Ingen tog ansvar, och dessutom gjorde vi mängder med tekniska fel, sa Tor Blendberg till YA efter matchen. -Vi var aldrig riktigt nära i andra halvlek. Bakåt var det helt okej, och Pontus Encrantz var riktigt bra i målet, men annars var det jämn skägg på ett dåligt sätt, sa Tor vidare.  

Bästa målskyttar igår blev Albin Broman, Hampus Karlsson och Adam Wennerholm med vars fyra mål. Alla målskyttar i matchprotokollet. Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst) 

Efter fem spelade matcher ligger YIF U på en 5:e plats i tabellen i Division 1 Södra. Nästa match blir inte förrän om två veckor då våra pågar tar emot Vinslövs HK söndagen den 10:e november kl. 15:00. Då gäller det att ha klivit upp på hästen igen, för det är tabelltvåan som kommer på besök.

/Jörgen Hansson
Referat: Ystads IF HF U - IK Baltichov
Hemmapremiären slutade med storvinst för YIF U
2019-10-21 10:20
Det var lite av en ketchupeffekt för YIF U mot IK Baltichov i lördags. Först kom ingenting, sen kom allt. Det tog 22 minuter att komma ifatt Baltichov i matchprotokollet (10-10), därefter var YIF U i förarsätet resten matchen. Matchen slutade med YIF-seger 35-22 efter 15-10 i halvtid. Det blev 2 poäng och 13-plusmål in på kontot! Snyggt pågar!  

- Vi märke rätt snabbt att de började tröttna, och när de väl gjorde det var det fritt spjäll, sa tränaren Tor Blendberg till YA. "Erik Hvenfeldt var fantastisk i målet och Philip Stävensjö gjorde också en riktigt bra insats, men alla förtjänar beröm" sa Tor vidare.
 
HUVUDSPONSORER
Biljetter
SPONSORER Diamant & Platina
SPONSORER