U-lag/HJ
Nästa hemmamatch för YIF U herr
Matchen kommer att sändas live och du hittar matchen via www.livefromystad.se

Junior matcher 23 och 24 november
2019-11-18 15:12

Följande är kallade till junior matcher den 23 och 24 november.

Lördag 23/11  13.00  YIF P19 - Halmstads HF P19

Ledare Martin Erlandsson

YIF U förlorade mot ett starkt HK Ankaret
2019-11-18 14:10
Det gick inte så mycket bättre i lördags än förra helgen. Nu blev det stora förlustsiffror mot HK Ankaret på bortaplan, till slut stod det 34-23 i Borgebyhallen i Bjärred. I halvtid ledde Ankaret med 13-11.

- Det är den första matchen i år där jag känner att vi har varit valpiga sista 20, sa Tor Blendberg till YA. -Vi spelade lugnt och fint i första halvlek och gjorde allt enligt plan. En bit in i andra började vi stressa, de kunde göra en del lätta mål och det var åtta eller nio mål upp med tio minuter kvar att spela, sa han vidare.
YIF U fick smaka på en förlust mot Farmen
2019-10-28 17:07
Efter tre raka segrar blev det en förlust för YIF U herr. Bortamatchen mot HK Farmen slutade med YIF-nederlag 18-24 efter underläge även i halvtid med 8-12.

- Framåt var det riktigt dåligt. Ingen tog ansvar, och dessutom gjorde vi mängder med tekniska fel, sa Tor Blendberg till YA efter matchen. -Vi var aldrig riktigt nära i andra halvlek. Bakåt var det helt okej, och Pontus Encrantz var riktigt bra i målet, men annars var det jämn skägg på ett dåligt sätt, sa Tor vidare.

Bästa målskyttar igår blev Albin Broman, Hampus Karlsson och Adam Wennerholm med vars fyra mål. Alla målskyttar i matchprotokollet. Mer om matchen i Ystads Allehanda (plusinlåst)

Efter fem spelade matcher ligger YIF U på en 5:e plats i tabellen i Division 1 Södra. Nästa match blir inte förrän om två veckor då våra pågar tar emot Vinslövs HK söndagen den 10:e november kl. 15:00. Då gäller det att ha klivit upp på hästen igen, för det är tabelltvåan som kommer på besök.

Referat: Ystads IF HF U - IK Baltichov
Hemmapremiären slutade med storvinst för YIF U
2019-10-21 10:20
Det var lite av en ketchupeffekt för YIF U mot IK Baltichov i lördags. Först kom ingenting, sen kom allt. Det tog 22 minuter att komma ifatt Baltichov i matchprotokollet (10-10), därefter var YIF U i förarsätet resten matchen. Matchen slutade med YIF-seger 35-22 efter 15-10 i halvtid. Det blev 2 poäng och 13-plusmål in på kontot! Snyggt pågar!

- Vi märke rätt snabbt att de började tröttna, och när de väl gjorde det var det fritt spjäll, sa tränaren Tor Blendberg till YA. "Erik Hvenfeldt var fantastisk i målet och Philip Stävensjö gjorde också en riktigt bra insats, men alla förtjänar beröm" sa Tor vidare.