YIF-Sävehof: Extravinsterna på 50-50 lotteriet är ej utlämnade, kolla om du vunnit - klicka här!
Herrlaget
Köp din biljett till Ystaderbyt den 16:e november
2019-11-06 14:53
Missa inte årets andra riktiga derby
Det andra och näst sista Ystad-derbyt spelar vi på bortaplan i Ystad Arena. Matchen IFK Ystad vs YIF spelas lördagen den 16:e november kl. 15:00. Med tanke på dagens tabell kan vi dessutom kan kalla den för toppmatch (3:an mot 4:an i tabellen).

Vill du sitta tillsammans med övriga YIF:are? Vi i YIF har tillgång till drygt 230 biljetter som är samlade på en sektion. Så vi kan bli en rejäl klack på ”bortamatchen” mot IFK.
Du kan nu beställa biljetter till dig och dina YIF-kompisar. Enda kravet vi har är att du som beställer är YIF-medlem eller säsongskortsinnehavare eller sponsor till YIF handboll. Biljetterna kostar 180:-/sittplats (oavsett ålder). Skicka ett mejl till gunilla.olsen@yif.se eller ring på 0411-211961 och ange:

1/ ditt namn
2/ ditt mobilnummer
3/ antalet biljetter du vill köpa

Du får därefter ett svarsmejl med info om hur du skall betala och hur du får din/dina biljetter. Det är först till kvarn – så vänta inte med att beställa.

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 11:E NOVEMBER KL. 12:00. Häng med!

Derbyseger!2019-11-17 14:01