Svenska Mästare 1976, 1992 & 2022
Herrlaget

DET ÄR KVITTERAT!
2024-04-25 20:53
I SM-semifinalserien står det nu 1-1 mot Önnereds HK efter kvällens vinst på bortaplan.

Det var en jämn första halvlek efter fint målvaktsspel från båda lagen. Hvenfelt noterades för 45 % räddningsprocent de första 30 minuterna och det stod 12-12 i halvtid.

I andra halvlek var våra vitklädda i ledning med ett par bollar flera gånger men Önnered kämpade sig tillbaka. Tio minuter in i halvleken skadade sig Hvenfelt olyckligt när han krockade med målet och Lindén kom istället in och räddade direkt en straff.

Pågarna behöll sedan fokus och intensitet och kunde säkra vinsten med 25-29.

Joelsson vann åter igen skytteligan i matchen med sju mål, samtliga i andra halvlek! Matchens lirare blev dock Julius Lindskog Andersson som belönades med en brandsläckare med YIF-emblem på. #stekhet

Nästa match blir den 3 maj 19.00 i Ystad Arena. Biljetter köper du enklast via vår hemsida.
DAGS FÖR ANDRA RONDEN!
2024-04-25 11:05

Efter tisdagens förlust i SM-semifinalserien är Carlén & Co redo för revansch. I kväll spelas den andra matchen, i bäst av fem, i ÖHK-hallen.

Avkast 19.00 och Joelsson har fyllt på bössan inför kvällen. Det kommer att bli en svettig tillställning där vi har allt att vinna.

Matchen sänds på Handbollsligan Live.

Den tredje SM-semifinalen spelas i Ystad Arena 3 maj och biljetter köper du via vår hemsida.

FÖRLUST I FÖRSTA SEMIN.
2024-04-23 21:14

Det blev ingen munter tillställning i Ystad Arena ikväll trots 2.219 personer på läktaren. Önnereds målvakt var stundtals som en vägg för våra vitklädda och nu får vi bryta ihop och samla ny energi inför returmötet på torsdag.

Det går supporterbuss till ÖHK-hallen med avfärd från Ystad Arena 14:30 och hemfärd direkt efter slutsignal. Endast 200 kr för buss inkl ståplatsbiljetter tack vare sponsring från Trinus Travel och HP Holding.

Bokning sker på kanli@yif.se eller via 0411-211 900 senast 10.00 på onsdag 24/4.

I MORGON ÄR DET DAGS IGEN!
2024-04-22 10:02

SM-semifinalserien drar igång i bäst av fem mot Önnereds HK. Avkast i Ystad Arena 19.00 och trycket på biljettsidan är fortsatt högt så vänta inte allt för länge att skaffa biljett.

Biljetterna till match 3 finns också till försäljning redan nu. Och till match 2 i Önnered har vi bokat supporterbuss. Läs mer om detta på vår hemsida.

200 KR FÖR BUSS T/R INKL ENTRÉ.
2024-04-19 15:13
På tisdag drar SM-semifinalerna mot Önnereds HK igång och redan på torsdag 25/4 är det returmöte i ÖHK-hallen.

Nu arrangerar vi supporterbuss till matchen och tack vare sponsring från Trinus Travel och HP Holding kan vi erbjuda buss t/r inkl. ståplatsbiljett för endast 200 kr! Avresa från Ystad Arena 14:30 och hemfärd direkt efter matchen.

Boka din plats på bussen senast 24 april, 09.00 på kansli@yif.se eller 0411-211 900.

OBS! Det går att lösa stittplats också. Meddela vårt kansli om du behöver det istället.

KÖP BILJETTER TILL SEMIFINALERNA!
2024-04-18 14:44
Nu är samtliga datum satta för SM-semifinalserien mot Önnereds HK. Köp biljetter via vår hemsida eller på vårt kansli Himmaplan på Disponentgatan 6 i Ystad, vardagar 9-12.

Under kvartsfinalserien snittade vi över 2.200 åskådare per match så vänta inte allt för länge på att köpa biljetter!

(OBS! Biljetter till en eventuell semifinal 5 släpps så snart det i så fall blir aktuellt.)

SUPPORTERBUSS:
Vi kommer arrangera en supporterbuss till match 2 i Önnered 25 april. Tack vare sponsring från Trinus Travel och HP Holding kan vi erbjuda bussbiljett t/r inkl ståplatsbiljett för ENDAST 200 kr/person! Boka via kansli@yif.se eller 0411-211900 senast 24 april, 09.00. (Det finns sittplatser att boka i ÖHK-hallen också vid behov.) Avresa 25/4, 14:30 från Ystad Arena och åter direkt efter matchen.
Ons 10/4 19:00